Witam. Podobny temat już zakładałem, ale będę pisał co jakiś czas, aby coś się stało z tym forum. Temat celowo umieściłem w OWIONIE, bo rzeczywiście jak na razie nie ma tutaj o czym rozmawiać. DHP zrezygnował z jedynego tematu ze zdjęciami na tym forum, który miał sens. Żeby napisać temat trzeba się sporo namęczyć, ponieważ forum ma taką sprawność jakbym miał najtańszy internet przy czym włączone programy do pobierania. Na forum nic się nie zmienia. Ajj przepraszam zmienia się tylko to, że codziennie są nowe tematy, posty, a wygląd itd to jedna wielka żenada. Nie wiem czy są dokonywane jakieś prace, aby naprawić forum, ale myślę, że wasze dawne marzenia o wejściu w grono Supported Fansite to jeden wielki śmiech. Przepraszam, ale naprawdę śmieszne jest to jak forum zostało zaniedbane. Rzeczywiście tak jak pisał jeden z użytkowników forum ma strasznie dużo niedokładności i w ogóle jest co ? MAKABRA ! Dziękuje.
Zamknięty Temat
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 32
Temat: Forum ? Omg, Wft ?
-
09-03-2010 19:25 #1
Forum ? Omg, Wft ?
-
09-03-2010 19:38 #2
Odp: Forum ? Omg, Wft ?
Zgadzam się z tobą bardzo zaniedbali forum
__________________pozdro ;]

22:48 Nufebe [93]: Loot of a Piter: mpa, dh, dragon claw
ops ;/
-
09-03-2010 19:45 #3
-
09-03-2010 19:48 #4
Ja mam uwagi.
Co to za genialny pomysł z dodawaniem załączników? Wcześniej zdjęcia normalnie się ładowały, a jak były za duże to po załadowaniu zmniejszały się i można było przejrzyście przeglądać stronę. Nawet jak się ustawiło 60postowe strony zawalone zdjęciami nie muliło tak jak teraz. Ogólnie ta cała zmiana forum to jakiś kiepski żart, wcześniejsza zmiana już się nikomu nie podobała, a teraz kolejna jeszcze gorsza. Co mi się nie podoba dokładniej wypisałem w innym temacie bodajże gdzieś w FAQ. Mieliśmy pisać uwagi co należy poprawić, a nic do teraz nie zauważyłem.
-
09-03-2010 19:56 #5
Slythia, nie bądź śmieszna.Zaniedbali, znaczy serwer pada?
Czy forum będzie dobre, jeśli będzie na nim noobstwo, ale ważne, że server nie padł?
Zaniedbanie jest przede wszystkim ze strony kilku moderatorów, no może nie zaniedbanie, ale to co wyprawiają ci wymienieni, oraz support w niektórych postach to jest już lekki kabaret.__________________
-
09-03-2010 20:06 #6
Proszę cię Slythia, a nawet błagam nie broń się i innych członków zespołu, bo nie ma to sensu. Po prostu mam rację i forum zostało strasznie zaniedbane. Heh Lordi weź nie obrażaj lekki kabaret ? Ten kabaret jaki jest ostatnio prezentowany na tym forum jest najlepszy jaki widziałem.__________________
Cs - SkYdIvE^Chitza
GG - 7140409 Jest sprawa ? Pisać
Chcesz dać notkę ? A daj...
-
09-03-2010 20:12 #7
-
09-03-2010 20:26 #8
Aaaa według ciebie to, że wygląd jest żałosny (nie ma ramek, napisy zlewają się z tłem, chaotyczne rozstawienie zakładek) to nie jest argument ?
To, że strona chodzi strasznie wolno to nie argument ?
To, że użytkownicy narzekają, też mają złe zdanie na ten temat nie jest argumentem ? Weźmy na przykład temat ze zdjęciami DHP - najlepszy temat ze zdjęciami, haha...jedyny temat ze zdjęciami który (istniał ?) został zakończony.
Kolejnym argumentem może być chociażby to, że w zespole są ludzie którzy nic nie robią (po prostu olewają sobie).
Jest tego dużo, ale nie chce mi się wymieniać, bo czasu mi szkoda. Jeśli uważasz, że wszystko jest w porządku co do forum to życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Chyba widzisz to, że nie tylko ja mam takie podejście do sprawy, ale także inni użytkownicy forum są za mną. To już nie jest śmieszne jak kabaret, ale jest tak samo żałosne jak Cygan który nosi "Dykty ciężkie" za co płaca mu 3 złote na godzinę.__________________
Cs - SkYdIvE^Chitza
GG - 7140409 Jest sprawa ? Pisać
Chcesz dać notkę ? A daj...
-
09-03-2010 20:42 #9
1). Wygląd i MI się nie podoba (i mi/kq) , i pomimo mojej kampanii na rzecz przywrócenia starego nie udało mi się nic w tym zakresie zmienić. Tak więc wpływ na niego mam taki sam, jak na dietę pingwinów na w zoo w Australii w porze letniej. Podobnie rzecz ma się z serwerem.
Tak więc jeśli zamierzasz mnie opieprzyć to zastanów się, czy ma to jakikolwiek sens. Równie dobrze możesz powiedzieć swojemu biurku od kompa by coś zrobił...
Z tego powodu czekam na jasne argumenty co jest źle i dlaczego. Jasne oczywiste i prosty. Bo teksty 'jest źle' są tyle samo warte co 'wygraj w totka'.
Jeśli zaś chodzi o zespół to pozwól nam samym pilnować swych szeregów.
-
09-03-2010 21:07 #10
Przepraszam, ale argumenty zostały podane. Czy nie zauważyłaś tego ? I zostały podane jasno.