Siemka wszystkim, mam pytanie - a wiec postanowilem znow pograc w tibie ;p mam 85 pallka swiat - menera <- Usa ( amerykanski ) i moje pytanie brzmi :
Czy jest jakas róznica między swiatami USA ( amerykanskimi ) a np niemieckimi ? Poniewaz mam internet z playa z limitem xD i niewiem czy wpływa to na lagi bo mam duzy ping ^^ do 2k xD ale da sie grac i wlasnie dlatego pytam bo zalezy mi na płynnosci gry ;] . Z góry dzieki za pomoc :P elo![]()
Zamknięty Temat
Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7
Temat: jaka róznica ? :P
-
10-03-2010 17:01 #1
jaka róznica ? :P
__________________Pomoglem ? .::Notka?::.
-
10-03-2010 17:04 #2
Odp: jaka róznica ? :P
Logika..
Mieszkasz w polsce wiec jest ci blizej do Niemiec niz Ameryki... wplynie to na ping napewno. na amerykanskim mozesz miec lagi itd__________________Nie mam zwyczaju przepraszać za to kim jestem.
-
10-03-2010 17:16 #3
ja tez mam play online i gram na fiderze jest to amerykańskim serwer i do tego optional pvp gdzie gra więcej ludzi niż na pvp i nie mam lagow moze od czasu do czasu sie przytnie i laguje przez minute a tak to gra się spoko
__________________http://www.forum.hunted.pl/f138/yaroy-life-21591.html#post269440
-
10-03-2010 18:33 #4
tak różnica będzie czasami bo ogólnie rzecz biorąc to światy w USA są dla mieszkańców obu ameryk a dla europejczyków są serwery niemieckie
10-03-2010 19:55 #5
Do michal673
Ja tez gram wlasnie na non-pvp ( optional pvp ) i tez gra duzo osob , tylko ze niewiem o co chodzi normalnie wszystko dziala tylko co jakis czas jest stop ping i lag i odlagowywuje i przez to mozna latwo pasc
__________________Pomoglem ? .::Notka?::.
-
11-03-2010 13:26 #6Młodzik
Na małych lvl'ach różnicy praktycznie nie ma, ale gdy przyjdzie czas na poważne hunty, lub gdy twoja odległość od potwora będzie decydować o życiu to wtedy będziesz odczuwał ogromną różnicę.
-
11-03-2010 22:44 #7
Im więcej będzie się działo, tym większe lagi będziesz miał i tyle... Wszystko też zależy od neta.
__________________- Jaka narodowość Twa jest dziecko?
- Śląska, zaborco.